ПРОИЗВОДИТЕЛИ

  ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА КЛИМАТИЦИ 

   

  Накратко за TOSHIBA

  Климатици TOSHIBA   Миналото на TOSHIBA се корени в далечната 1875г. в малък магазин и фабрика в Гинза и в Хакунетсу-ша&Ко. Хисашиге Танака, наречен karakuri giemon – геният на техническите чудеса и Ичусуке Фуджиока - магьосник на електричеството, който бил известен като Японският Едисон.

  Накратко за DAIKIN

  DAIKIN   Самото споменаване на КЛИМАТИЦИ DAIKIN, означава качество и надеждност наложила се през годините. Това един от представителите на японските марки климатици доказали себе си години наред. Daikin Industries Ltd. е основана през 1924 година в Osaka, Япония от г-н Акира Ямада.

  Накратко за Mitsubishi Heavy Industries

  Климатици MITSUBISHI   Mitsubishi Heavy Industries (MHI) са световни производители в областта на тежката индустрия. Климатици Mitsubishi са специално изработени, за да удовлетворят изискванията на по-големия търговски и индустриален пазар и да покрият всички фундаменти от единичните сплит климатици чак до сложните VRF системи. KX гамата от високо ефективно VRF оборудване е една от най-осъвършенстваните на пазара и MHI произвеждат около 12000 от всяка система на година.

  LG   LG Electronics е един от водещите производители на климатици в света. Създадена през 1958г. като начинаеща компания занимаваща се с електроника в Корея, LG Electronics играе важна роля на пазара на информационни, телекомуникационни и електроуреди. Има над 64 000 служители работещи в 76-те филияли и търговски единици разпръснати по цял свят, повечето от които в Корея.

  Накратко за HAIER

  HAIER   HAIER е една от най-големите компании в света производител на цялата гама климатици, които да осигуряват охлаждане, отопление и вентилация за жилищни, търговски и индистриални сгради.