Марки и цени

 • Img

  DAIKIN

  Daikin е световен лидер в производството на климатици и хладилна техника за жилищна, търговска и промишлена цел. Daikin предлага високо ефективни и енергоспестяващи качествени климатични продукти - Инверторни климатици сплит и мултисплит системи, VRV системи за централна климатизация, чилъри, рекуператори, инверторни термопомпи, вентилаторни конвектори и въздухопречистватели. Надеждни,тихи и енергоефективни.

 • Img

  GENERAL

  Благодарение на най-новата инверторна технология, предлагана от климатици Fujitsu General, високото качество на живот вече може да се съгласува с пестенето на средства. Освен това качественият климатик може да допринесе за приятната обстановка по време на работа, което от своя страна осигурява повишена производителност при служителите.Нови инверторни модели клас "А". Всички инверторни модели от касетъчен, канален, подово-таванен, стенно-таванен и стенен тип са с нови енергийно ефективни показатели (COP/EER). „V-PAM” контрол, „DC” мотор и „DC” компресор са само част от подобрените енергоспестяващи и шумови характеристики на системите.Пречистването на въздуха също заема важно място в разработките на производителя.

 • Img

  MITSUBSHI

  Климатична техника на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES от тази серия е насочена предимно към битовите потребители. Тя е конструирана така, че да осигурява максимален комфорт при минимални енергийни разходи. Някои от основните предимства на моделите от битовата гама са:

  – Висока енергийна ефективност– Широк работен диапазон – DC PAM инверторна технология – VECTOR CONTROL – подобрено инверторно управление, за още по – Безшумна работа. – Подобрена форма на топлообменника. – 3D AUTO – движение на клапите в 4 посоки. – функция самопочистване.

 • Img

  LG

  "5 години гаранция" ви дава възможност за закупуване на Климатик от LG* при специални условия. В периода 1 септември, 2016 - 31 декември, 2016 за всеки закупен Inverter V / Smart Inverter, маркиран с LG Electronics Magyar Kft., стандартната гаранцията от 3 години от датата на покупка е удължена на 5 години.

 • Img

  TOSHIBA

  Инверторни климатици TOSHIBA термопомпен тип. Тази серия климатици TOSHIBA e предназначена за охлаждане и отопление на домът Ви, както и помещения за малкия и среден бизнес. Компактният и изчистени дизайн ги прави подходящи за всеки един интериор. Разполагат с 3 в 1 филтрираща система и висок клас на енергийна ефективност.

 • Img

  MIDEA

  Основана през 1968 год., MIDEA е известна като огромен конгломерат в производството на електродомакински уреди. Тя е една от най-големите компании, произвеждащи бяла техника за домакинството.

 • Img

  CHIGO

  Инверторните климатици Chigo са продукт на най-напреднали технологии и са произведени с изключително качество. Те гарантират висока ефективност и икономия на електроенергия